Sidevognen – Kig ind til pølsesnak.

 

Det har været min kære mors (Ismutter) drøm at udvide det rummelige ishus med en sidevogn siden hun startede Guf & Kugler tilbage i 2014, og den drøm blev endelig til virkelighed i foråret 2020. 

Sidevognen følges hånd i hånd med ishuset, da en gourmet hotdog i den ene hånd og en vaffel i den anden, kun kan bringe et smil på læberne og sætte mundevandet i gang.

I Sidevognen kan der nydes et hav af forskellige øl. Øllene der tilbydes er specialvalgt fra Fuglsang og Anarkist.  

LIGE NU: Prøv vores frozen drinks lavet på vores lækre og læskende sorber. Spørg din IS- bartender om forfriskende råd til den lækreste frozen drink, der laves unikt til dig. 

BEMÆRK: Sidevognens menukort ændres periodisk, ligeledes dets åbningstider, hvor Sidevognen lukker før ishuset, da der skal være god tid til en dessert, efter bunden er lagt. 

Sidevognens døre er åbne og der er plads til spisning både inde, ude og midt imellem i vores orangeri.
Der kan bestilles bord i Sidevognen, og ved selskaber på 6 per. og større kan du kontakte os på: 31 90 00 62

Følg med på Facebook og Instagram for at holde dig opdateret på ishusets åbningstider og nyheder. Åbningstiderne gælder her for Ishuset – så find  de opslag, der fortæller om de aktuelle åbningstider for Sidevognen. 

Aktuelle åbningstider for sæsonen kan ses på Guf & Kuglers Facebook og Instagram side. 

Sidevognen, som er en del af ishuset og åbner derfor ligeledes i foråret 2024. 

HUSK: Sidevognen lukker altid 30 min til 1 time før ishuset, så du kan nå at nyde desserten fra isbaren. 

Vi afprøver lige nu forskellige muligheder for at du som gæst kan nyde en Sidevogns dessert, efter en gourmet hotdog, uden at skulle over i is-køen. Se dagens udvalg af is-varianter i story og bestil din is ved den nærmeste Isforkæler ved baren, i Sidevognen.