Sidevognen – Kig ind til pølsesnak.

 

Det har været Ismutters drøm at udvide det rummelige ishus med en sidevogn siden hun startede Guf & Kugler tilbage i 2014, og den drøm blev endelig til virkelighed i foråret 2020. 

Sidevognen følges hånd i hånd med ishuset, da en gourmet hotdog i den ene hånd og en vaffel i den anden, kun kan bringe et smil på læberne og sætte mundevandet igang.

I Sidevognen kan du nyde lokalt øl fra Nibe Bryghus, blandt andet ishusets unikke Special Bryg; en lækker dark ale på chokolademalt, med noter af brombær og lakrids eller vores limited edition Sommer Pilsner der kun kan nydes frisk fra hanen på havnen i Nibe; en frisk pilsner, med syre fra humle og sødme fra hyldeblomst, ribs og toffee, direkte fra ishusets køkken. 

BEMÆRK: Sidevognens menukort ændres periodisk, ligeledes dets åbningstider, hvor Sidevognen lukker før ishuset, da der skal være god tid til en dessert, efter bunden er lagt. 

Sidevognens døre er åbne og der er plads til spisning både inde, ude og midt imellem i vores orangeri. Der kan ikke bestilles bord i Ishuset, dog kan du ved selskaber på 6 per. og større kontakte Ismutter på SMS: 31 90 00 62

Følg med på Facebook og Instagram for at holde dig opdateret på ishusets åbningstider og nyheder. Åbningstiderne gælder her for Ishuset – så find  de opslag, der fortæller om de aktuelle åbningstider for Sidevognen. 

Aktuelle åbningstider for sæsonen kan ses på Guf & Kuglers Facebook og Instagram side. Husk at Sidevognen lukker 1 time før Ishuset, så du kan nå at nyde desserten fra isbaren 😉

Vi afprøver lige nu forskellige muligheder for at du som gæst kan nyde en dessert uden at skulle over i is-køen. Se dagens udvalg af is-varianter i story og bestil din is ved den nærmeste Isforkæler.