Is og specialiteter

Vi kan tilbyde et sandt overflødighedshorn af forskellige slags is, håndplukket fra nogle af Danmarks bedste is-producenter.

Vores hjemmelavet gelato, lavet på økologisk sødmælk og fløde, tilføjet en masse smag fra frisk frugt, luxuriøs chokolade, Isfatters kærlighed mm. Udover gelato kreerer Isfatter cremede, frugtfyldte og friske sorbeter, som del af et vegansk udvalg.

Vebbestrup Ismejeri leverer flødeis af høj kvalitet, herunder vores egne varianter af flødesoftice. Kastbergs i Silkeborg leverer håndrørt is på økologisk mælk og fløde samt cremede sorbetis på friske frugter. Disse er veganske.

Sæsonens specialiteter lige nu

Laves når Ismutter har en ledig stund. Tjek vores Facebook og Instagram, hvis du vil være sikker på, at vi har dem på dagen

Vores faste specialiteter

Gelato - The Guf og Kugler Way

Isfatter laver i hans lille ismejeri i Nibe et stort sortiment af lækker gelato og sorbet. Isbaren i Nibe bugner af hjemmelavet is, hvor nedenstående er et sneak peek af nogle af de fornøjelser man kan møde. Dagens udvalg kan ses i story, på Facebook og Instagram

I Aalborg møder du i isbaren en symbiose af Vebbestrup, Kastberg og et nøje udvalg af den hjemmelavede gelato. Månedens gelato kan ses på Facebook.

Vi ved godt, at det ikke er altid, du akut står og har brug for is. Derfor kan du også få vores is ‘to go’ og tage den med hjem. Perfekt til hyggeaftener eller større selskaber af isnydere, der fortjener den bedste is.