Is og specialiteter

Vores is er et kærlighedsbarn mellem den cremede italienske gelato og den klassiske danske flødeis. Vi har taget det bedste fra begge verdener og kombineret det til en lækker, fyldig og cremet gourmet-is, som er lavet på de bedste råvarer og kærlighed. 

Hos Guf og Kugler kan vi tilbyde et sandt overflødighedshorn af forskellige  håndrørte is.

Vores hjemmelavede gelato is er lavet på økologisk sødmælk og fløde, tilføjet en masse smag fra frisk frugt, luxuriøs chokolade, Isfatters kærlighed mm. 
Udover vores håndrørte gelato is kreerer Isfatter og vores ismagere cremede, frugtfyldte og friske sorbeter, som er vores veganske udvalg. 

Sæsonens specialiteter

Tjek vores Facebook og Instagram, hvis du vil være sikker på, at vi har dem på dagen

Vores faste specialiteter

Gelato - The Guf og Kugler Way

Isfatter laver i hans lille ismejeri i Nibe et stort sortiment af lækker håndrørt gelato is og sorbet is.
Isbaren i Nibe bugner af vanedannende håndrørt gelato is, hvor nedenstående er et sneak peek af nogle af de fornøjelser man kan møde.
VIGTIGT: Isbaren er fyldt med forskellige is varianter hver eneste dag. 
Planlæg dit besøg ved at tjekke vores story på Facebook og Instagram. Dagens udvalg kan ses i story, på Facebook og Instagram

I Aalborg møder du i isbaren en symbiose af håndrørte gelato is som laves af vores ismagerer i Nibe. 
Tjek i øvrigt dagens varianter på story både på Instagram og Facebook.  

Vi ved godt, at det ikke er altid, du akut står og har brug for is. Derfor kan du også få vores is ‘to go’ og tage den med hjem. Perfekt til hyggeaftener eller større selskaber af isnydere, der fortjener den bedste is.